Kde a co jsem vařil
Pojďte nahlédnout Hamalovi trochu pod pokličku...
Rád pro vás připravím dle vašich přání občerstvení na:
- svatby (rautovým způsobem),
- narozeninové oslavy, firemní večírky a jiné párty,
- veřejnou akci (občerstvení formou stánkového prodeje),
- grilování (rád obstarám i selátko či kýtu, gyros či jiné dobroty na gril).
Domácí sýry = veliká dobrota, kterou také umíme!
- Rozlučková hostina v Kanadě pro 15+ osob,
- vánoční hostina v Kanadě včetně 6kg krůty,
- zajištění jídel na mnohé oslavy narozenin a jiné párty,
- svatby formou rautu,
- vaření na dětských táborech,
- dortové sýry Halloumi, nakládané papričky plněné bylinkovou ricottou, nakládané sýry a spoustu jiných sýrových dobrot včetně sýrů čerstvých - farmářských,
- A MNOHO DALŠÍHO --- SLEDUJTE FACEBOOK, kam pravidelně přispíváme aktuálními Hamalovými výtvory :)

Petra Kozlová
Chrudim, ČR
„Martina jsem oslovila na doporučení mé letité kamarádky. Plánovali jsme svatbu na statku a všechno jídlo pro cca 70 lidí jsme si museli navozit sami. Oslovila jsem ho s mým mužem, řekli jsme mu naše přání a představu. Jeho reakce nás moc nadchla. Nic nebylo problém a v mnoha věcech poradil a všechno sám nachystal! Za nás skvělá spolupráce, naprostá spokojenost, spolehlivost a co bylo nejdůležitější - skvělá chuť. Nic bychom neudělali jinak, můžeme jen doporučit!“

Hana Slezáková Kadlecová, DiS.
Fundraising a PR Amalthea, z. s., Chrudim, ČR
"Martinovo kuchařské umění jsme měli možnost na vlastní jazýček vyzkoušet na Dni pěstounství 2017 v Pardubicích. Byť šlo o fastfood, Martin nezklamal. Povýšil hot dog na královské jídlo, na které se stáli fronty. Nemluvě o nakládané masové placce - burgeru. Využitím netradičních ingrediencí povýšil obyčejný párek v rohlíku na pochoutku, nad kterou by se oblízl nejeden gurmet. Děkujeme“

Ivana MacLay
Portland, Oregon, USA
"Vařil a pekl! A bylo to výtečné! Lepšího místního lososa než v podání á la Hamala jsme od té doby nejedli! 👍.“
Barbora Halámková
Chrudim, ČR
„Mám to štěstí, že mám Martina doma, takže s Hamalem v kuchyni jsem celkem často a musím uznat, že on to prostě s jídlem umí. Při vaření je vidět jeho zapálení a zároveň lehkost jeho počínání, umí skloubit ingredience, které by mě nikdy nenapadly spojit. Nebojí se výzev cizích kuchyní a rád vymýšlí nová zajímavá jídla a kombinace. Urputně se brání zajetých "kolejí" a rád dělá věci tak trochu jinak."